Καλώς ήρθατε

Το Ελαιοτριβείο Κουφωλιάς, μια οικογενειακή μονάδα παραγωγής ελαιολάδου, ιδρύθηκε το 1970 και βρίσκεται στο χωριό Μακρίσια, στην επαρχεία Ολυμπίας, μόλις 5 χιλιόμετρα από τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Ελαιοτριβείο & Μονάδα Εμφιάλωσης

Στο ελαιοτριβείο μας παράγουμε ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας και είμαστε παραγωγοί έξτρα παρθένου ελαιολάδου για πάνω από 50 χρόνια. Διατηρώντας το ίδιο πάθος και την αγάπη, η οικογένειά μας συνεχίζει την παράδοση, την ανάπτυξη και ενημέρωση για εναλλακτικούς τρόπους, με σκοπό την παραγωγή υψηλής ποιότητας έξτρα παρθένου ελαιόλαδου.

Ξενάγηση στο ελαιοτριβείο μας & γευστική δοκιμή

Visit Us
Visit Us

Το ελαιοτριβείο μας είναι φιλόξενο και επισκέψιμο, καθώς δεχόμαστε επισκέπτες όλο τον χρόνο.

#eliteoliveoils

#2022

Χρυσό βραβείο ποιότητας στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Βερολίνου, για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής μας.

Το Berlin GOOA (Berlin Global Olive Oil Awards), περιλαμβάνει πολυετή συλλογική γνώση και τεχνογνωσία επιστημόνων υψηλού προφίλ, πρωτοπόρων της τεχνολογίας τροφίμων και βασικών επιχειρηματικών παραγόντων, θέτοντας τα πρότυπα για έναν αξιόπιστο, διαφανή και αξιόπιστο παγκόσμιο διαγωνισμό ελαιολάδου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με εμάς και τα προϊόντα μας ή ενδιαφέρεστε για συνεργασία ή και για επίσκεψη στους χώρους μας. Απλά συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.