Επισκεφτείτε μας

Επισκεφτείτε το ελαιοτριβείο μας

Το ελαιοτριβείο μας είναι φιλόξενο και επισκέψιμο καθώς δεχόμαστε επισκέπτες όλο το χρόνο.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν μια υπαίθρια έκθεση μηχανημάτων παραγωγής ελαιολάδου του περασμένου αιώνα, επίσης θα δούμε από κοντά και το πανέμορφο δέντρο της ελιάς που βρίσκεται στο περιβάλλοντα χώρο.

Συνεχίζουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις όπου περιγράφονται όλα τα στάδια παραγωγής με λεπτομέρειες από τους ειδικούς μας. Επίσης προβάλλεται και ένα βίντεο με την διαδικασία συγκομιδής και παραγωγής.

Στο τελευταίο μέρος της ξενάγησης θα δοκιμάσετε το Βιολογικό έξτρα παρθένο, το Π.Γ.Ε. Olympia έξτρα παρθένο, τα αρωματικά με δεντρολίβανο, ρίγανη, λεμόνι, αποκλειστικά δικής μας παραγωγής, καθώς και επιτραπέζιες ελιές με φρέσκο ζυμωτό ψωμί.

Θα μάθετε όλα τα μικρά μυστικά για την αποθήκευση, την καλύτερη χρήση και τα υγιή χαρακτηριστικά του ελαιολάδου.

Γίνετε ειδικός στις γεύσεις και το άρωμα του ελαιολάδου, μέσα από μια καθοδηγούμενη γευσιγνωσία του έξτρα παρθένου ελαιολάδου μας και των διαφόρων κατηγοριών ποιότητας.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αγοράς των προϊόντων στον χώρο μας.

Η διάρκεια της ξενάγησης είναι περίπου 45 λεπτά, ανάλογα με τις ανάγκες και γίνεται στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Visit Us

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με εμάς και τα προϊόντα μας ή ενδιαφέρεστε για συνεργασία ή και για επίσκεψη στους χώρους μας. Απλά συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.