Όροι Χρήσης & Προσωπικά Δεδομένα

Καλώς ήρθατε!

Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας παρέχονται υπό τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις. Η ιστοσελίδα ανήκει και λειτουργεί από την εταιρεία Λιοτρίβι Κουφωλιάς – Κουφωλιάς Βασίλης & Σία Ο.Ε. με δραστηριότητες την εκμετάλλευση ελαιοτριβείου και την εμπορία προϊόντων ελαίου, επεξεργασία και τυποποίηση ελαιολάδου, λιανικό και χονδρικό εμπόριο ελαιολάδου.

Άδειες και πρόσβαση

Ως πελάτης μας, σας χορηγούμε μια περιορισμένη, ανακλητή άδεια πρόσβασης και προσωπικής χρήσης της ιστοσελίδας. Ωστόσο, δεν επιτρέπεται να αναπαράγετε, αντιγράψετε, πωλήσετε ή με οποιονδήποτε τρόπο να εκμεταλλευτείτε την ιστοσελίδα ή οποιαδήποτε εικόνα του προϊόντος, τίτλο, περιγραφή του προϊόντος, τιμή, εμπορικό σήμα, λογότυπο ή άλλο περιεχόμενο («Περιεχόμενο Website”) για οποιοδήποτε εμπορικό σκοπό, εκτός από αυτά που γράφτηκαν εδώ, να χρησιμοποιήσετε robots, spiders και άλλα εργαλεία εξόρυξης δεδομένων, για να εξάγετε ή για την παρακολούθηση των διεργασιών της ιστοσελίδας. Απαγορεύεται, επίσης, να εξάγετε ή να αντιγράψετε περιεχόμενο από την ιστοσελίδα (εκτός από τη λειτουργία των μηχανών αναζήτησης, μετρητών κίνησης ή παρόμοιας τεχνολογίας), εμπλακείτε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα η οποία παρεμβαίνει με την ιστοσελίδα ή την ικανότητα ενός άλλου χρήστη να χρησιμοποιεί το δικτυακό τόπο, τροποποιήσετε, δημιουργήσετε παρόμοια έργα, η αντιγραφή τους, ανακατασκευή ή αποσυναρμολόγηση (reverse engineering) οποιασδήποτε τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για την παροχή της ιστοσελίδας και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στην ιστοσελίδα, βοηθήσετε ή ενθαρρύνετε οποιονδήποτε τρίτο να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που απαγορεύεται από τους Όρους Χρήσης. Οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας ή της ιστοσελίδας που δεν επιτρέπεται ρητώς στο παρόν, απαγορεύεται και αμέσως τερματίζει την άδεια που χορηγήθηκε στο παρόν.

Επικοινωνία

Συμφωνείτε να λαμβάνετε επικοινωνία από εμάς μέσω e-mail. Συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, σημειώσεις, γνωστοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες που παρέχουμε σε σας μέσω e-mail ικανοποιούν οποιαδήποτε νομική απαίτηση που εγγράφως περιλαμβάνεται σε τέτοιες επικοινωνίες.

Διαθεσιμότητα

Σε περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν είναι διαθέσιμα, σας ενημερώνουμε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Αν συμφωνείτε για το νέο χρόνο παράδοσης και επιθυμείτε η παραγγελία να παραμείνει ενεργή θα πρέπει να μας ενημερώσετε με e-mail ή τηλεφωνικώς. Σε περίπτωση που οι νέοι όροι εκτέλεσης της παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν, η παραγγελία ακυρώνεται.

Προϊόντα / τιμές

Η εταιρεία μπορεί να καταργήσει ή να αλλάξει τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, καθώς και τις τιμές τους χωρίς προειδοποίηση. Ο πελάτης σε κάθε περίπτωση χρεώνεται το ποσό που αναγράφεται στην παραγγελία του, άσχετα εάν μέχρι την ημερομηνία παράδοσης η τιμή έχει μεταβληθεί. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ (24% για τα μεταφορικά έξοδα, 13% για το ελαιόλαδο). Ενδέχεται να υπάρχει απόκλιση μεταξύ των χαρακτηριστικών που παρουσιάζονται στις φωτογραφίες των προϊόντων, όπως χρώμα και υφή, και των πραγματικών χαρακτηριστικών των προϊόντων.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο πελάτης έχει προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσει, αν έχει κάνει αγορές εξ’ αποστάσεως, με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος. Πριν από την υπαναχώρησή του, ο πελάτης μπορεί να έχει εξετάσει τα εμπορεύματα μόνο με τον τρόπο που θα το έκανε και στο κατάστημα, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι το εμπόρευμα είναι αυτό που έχει παραγγείλει και που επιθυμούσε. Αν ο πελάτης έχει χρησιμοποιήσει τα εμπορεύματα προτού τα επιστρέψει, ο προμηθευτής μπορεί να ζητήσει αποζημίωση για τη μείωση της αξίας τους που προκύπτει από αυτή τη χρήση. Ο προμηθευτής οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε από τον καταναλωτή ότι αυτός υπαναχωρεί. Ο προμηθευτής οφείλει να επιστρέψει στον πελάτη τα αρχικά έξοδα αποστολής (όχι όμως τυχόν επιπλέον έξοδα αν ο πελάτης είχε επιλέξει ακριβότερο τρόπο αποστολής π.χ. εξπρές, από τον κανονικό) και δεν επιβαρύνεται με τα έξοδα των τραπεζικών συναλλαγών. Ο προμηθευτής μπορεί να αναβάλει την επιστροφή των χρημάτων μέχρις ότου ο πελάτης επιστρέψει τα εμπορεύματα, ή τουλάχιστον μέχρις ότου λάβει την απόδειξη ότι πράγματι τα έχει αποστείλει.

Ο προσωπικός σας λογαριασμός

Εάν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και τον κωδικό πρόσβασης σας και για τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή σας, και συμφωνείτε να αναλάβετε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο του λογαριασμού ή τον κωδικό πρόσβασης σας. Διατηρούμε το δικαίωμα για να αρνηθούμε υπηρεσίες, τη διαγραφή του λογαριασμού, την αφαίρεση ή τροποποίηση του περιεχομένου ή την ακύρωση παραγγελιών κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια.

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία μας ή περιουσία των προμηθευτών του περιεχομένου μας και προστατεύονται από διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος δεν παρέχει στον αγοραστή οποιαδήποτε συμμετοχή σε πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στο προϊόν. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που δεν είναι ιδιοκτησία μας χρησιμοποιείται με την άδεια του ιδιοκτήτη αυτού. Η διάταξη και η συλλογή όλων των περιεχομένων της ιστοσελίδας είναι αποκλειστική ιδιοκτησία μας και προστατεύονται από διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλο το λογισμικό που χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία μας ή περιουσία των προμηθευτών λογισμικού μας και προστατεύεται από διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Εμπορικά σήματα

Ορισμένα γραφικά, λογότυπα, επικεφαλίδες των σελίδων, εικονίδια, και ονόματα υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα, σήματα υπηρεσιών ή εμπορικές μορφές παρουσίασης της εταιρείας μας ή συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών μας. Τα εμπορικά μας σήματα και εμπορικές μορφές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα και σήματα υπηρεσιών που δεν ανήκουν στην Λιοτρίβι Κουφωλιάς – Κουφωλιάς Βασίλης & Σία Ο.Ε. ή συνδεδεμένες εταιρείες μας και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους και μπορεί ή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθούν, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση τους.

Προβλήματα απορρήτου και εμπορικά σήματα

Εάν για οποιονδήποτε λόγο πιστεύετε πως ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί ή οι παραπάνω όροι χρήσης είναι για εσάς προσβλητικοί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, επίσης, εάν κάποιο εμπορικό σήμα που σας ανήκει χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα χωρίς την έγγραφη άδειά σας.

Επικοινωνία στο info@koufolias.gr ή
Επιστολή εγγράφως και αποστολή στην διεύθυνση
Λιοτρίβι Κουφωλιάς, Μακρίσια Ηλείας, T.K. 270 55
Τηλέφωνο: 2625024250

Αναφορές, σχόλια, επικοινωνία και άλλο περιεχόμενο

Οι επισκέπτες μπορούν να δημοσιεύουν ή να υποβάλουν σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις και άλλες πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω ενός από τους συνεργάτες της ιστοσελίδας μας (facebook comments). Συμφωνείτε να μην υποβάλετε, μεταδίδετε, ή να κάνετε διαθέσιμο με οποιοδήποτε τρόπο περιεχόμενο: (i) που είναι παράνομο, επιβλαβές, άσεμνο, απεχθές, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, προσβάλλει την ιδιωτικότητα του άλλου, ή με άλλο τρόπο αποδοκιμαστέο, (ii) που παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιασδήποτε ομάδας (iii) το οποίο περιέχει ένα αλυσιδωτό μήνυμα ή αποτελεί κάθε μορφής εμπορική διαφήμιση, πολιτική εκστρατεία, μαζική αλληλογραφία, “spam” ή ιούς. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ψεύτικη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλο τρόπο να παρέχετε πληροφορία που θα ήταν παραπλανητική ως προς την προέλευση της. Αν και δεν παρακολουθούμε τακτικά το περιεχόμενο που υποβάλλουν στην ιστοσελίδα, διατηρούμε το δικαίωμα να επεξεργαστούμε ή να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε περιεχόμενο που θεωρούμε απαράδεκτο για οποιονδήποτε λόγο. Δηλώνετε και εγγυάστε ότι κατέχετε όλα τα απαραίτητα δικαιώματα για να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο που υποβάλετε στον δικτυακό τόπο και η χρήση αυτού του περιεχομένου δεν παραβιάζει τα γενικώς αποδεκτά πρότυπα της ευπρέπειας. Συμφωνείτε να υπερασπιστείτε, να αποζημιώσετε και να μας απαλλάξετε από και ενάντια σε οποιεσδήποτε και όλες τις αξιώσεις που απορρέουν από ή σχετίζονται με οποιοδήποτε περιεχόμενο που υποβάλετε στην ιστοσελίδα. Με την υποβολή περιεχομένου στην ιστοσελίδα, αυτόματα μας χορηγείτε, ή εγγυάστε ότι ο ιδιοκτήτης του εν λόγω περιεχομένου έχει ρητώς χορηγήσει σε μας, μια ατελή, διαρκή και με αμετάκλητο δικαίωμα άδεια να χρησιμοποιούμε το όνομα χρήστη ή το περιεχόμενο, με οποιοδήποτε τρόπο ότι κρίνουμε σκόπιμο, κατά την απόλυτη και αποκλειστική διακριτική μας ευχέρεια. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο που δημοσιεύεται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Περιορισμός ευθυνών

Δεν αποδεχόμαστε την ευθύνη ότι η ιστοσελίδα, οι διακομιστές της ή τα e-mail που αποστέλλονται από την ιστοσελίδα είναι απαλλαγμένα από ιούς ή άλλα επιβλαβή λογισμικά. Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιουδήποτε είδους ζημιές προκύπτουν από τη χρήση του δικτυακού τόπου και η ευθύνη μας ισχύει επίσης για άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, ποινικές ή επακόλουθες ζημίες. Ορισμένοι νόμοι δεν επιτρέπουν περιορισμούς που περιέχονται σε αυτό το σημείο. Όταν ισχύουν αυτοί οι νόμοι, μερικοί ή όλοι από τους παραπάνω περιορισμούς ενδέχεται να μην ισχύουν για εσάς και μπορεί να έχετε πρόσθετα δικαιώματα.

Εφαρμοστέο δίκαιο

Με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε ότι οι νόμοι, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη αρχές σύγκρουσης νόμων, θα διέπουν αυτούς τους Όρους Χρήσης και κάθε διαφορά, κάθε είδους, που ενδέχεται να προκύψει ανάμεσα σε εσάς και εμάς σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου θα επιλύεται σύμφωνα με το δίκαιο αυτό. Κάθε διαφορά που αφορά με οποιοδήποτε τρόπο την επίσκεψή σας ή τη χρήση του δικτυακού τόπου υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων Πύργου Ηλείας, και συναινείτε στην αποκλειστική δικαιοδοσία τους και στον τόπο του δικαστηρίου.

Αλλαγή χωρίς προειδοποίηση

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στην ιστοσελίδα μας, τις πολιτικές και τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή και κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να διαβάζετε ξανά τις πολιτικές, τους όρους μας και τις προϋποθέσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα. Με το να συνεχίζετε να κάνετε χρήση της ιστοσελίδας, αφού κάνουμε τέτοιες αλλαγές αποτελεί δεσμευτική αποδοχή σας αυτών των αλλαγών. Αν οποιοσδήποτε από τους όρους ή τις προϋποθέσεις του παρόντος θεωρούνται άκυροι, ανίσχυροι, ή για οποιοδήποτε λόγο ανεκτέλεστοι, αυτός ο όρος ή η προϋπόθεση θα θεωρούνται διαχωρίσιμοι και δεν επηρεάζουν την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα των υπόλοιπων όρων ή προϋποθέσεων.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “……………………” της ………………., η οποία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση …………. με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Στο koufolias.gr  σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας μας. Το κείμενο αυτό (το οποίο ονομάζεται Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – εφεξής η «Δήλωση») εξηγεί με απλά λόγια, αλλά και με σαφήνεια πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε από εσάς ή τα οποία εσείς μας παρέχετε.

 

Παρακαλούμε να μελετήσετε προσεκτικά την παρούσα Δήλωση προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τον τρόπο που συλλέγουμε, αποθηκεύουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες/προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε από εσάς:

Γενικά:

Το koufolias.gr συλλέγει και τηρεί αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα που εσείς  γνωστοποιείτε με την εισαγωγή των αιτουμένων προσωπικών πληροφοριών στα αντίστοιχα πεδία για την επικοινωνία μαζί μας.

Ειδικότερα:

 

1. Συλλογή και σκοποί χρήσης των προσωπικών δεδομένων

Η λήψη των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται μόνο εφόσον εσείς επιλέξετε αυτοβούλως να τα παρέχετε — για παράδειγμα, εάν επικοινωνήσετε με email ή αν εγγραφείτε ως πελάτες μας.

Με την δήλωση των στοιχείων σας στο site μας συναινείτε επίσης στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών δεδομένων σας, σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση. 

Επιτρέπεται να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, βάσει του νόμου (άρθρο 6(1β) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πλην των όσων περιγράφονται στη Δήλωση, εκτός αν λάβουμε την προηγούμενη άδειά σας, ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

Το koufolias.gr μπορεί να ζητήσει από εσάς να της παρέχετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ή/και σχετικών προσφορών και ανακοινώσεων. Το koufolias.gr μπορεί επίσης να ζητά την άδειά σας για ορισμένες χρήσεις των προσωπικών σας δεδομένων και μπορείτε είτε να συναινέσετε ή να αρνηθείτε αυτές τις χρήσεις. 

Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή επικοινωνίες, όπως ένα ηλεκτρονικό ενημερωτικό φυλλάδιο (newsletter), θα έχετε τη δυνατότητα να διαγραφείτε από τον σχετικό κατάλογο παραληπτών οποτεδήποτε ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχονται σε κάθε επικοινωνία. 

2. Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και Δικαιώματα

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να αιτηθείτε οποτεδήποτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από το koufolias.gr την τροποποίηση τους, την διόρθωση ή τη διαγραφή τους, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση info@koufolias.gr από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία έχετε δηλώσει, επισυνάπτοντας αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να αναθεωρήσετε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και γενικά να ασκήσετε κάθε δικαίωμα που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Tα προσωπικά δεδομένα που γνωστοποιείτε στο koufolias.gr, είτε κατά την εγγραφή σας είτε και σε μεταγενέστερο στάδιο, συλλέγονται και τυγχάνουν χρήσης και επεξεργασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 και του Ν. 3471/2006, ως ισχύουν  αλλά και του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 καθώς και της οδηγίας 95/46/ΕΚ, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με εμάς και τα προϊόντα μας ή ενδιαφέρεστε για συνεργασία ή και για επίσκεψη στους χώρους μας. Απλά συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.